Depremin Ardından Elbistan Yolları Yenileniyor: Ara Sokaklar Asfaltla Buluşuyor

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, depremin ulaşımda meydana getirdiği zorlukların çözümüne yönelik aktif adımlar attıklarını belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ağustos 2023 21:36
Depremin Ardından Elbistan Yolları Yenileniyor: Ara Sokaklar Asfaltla Buluşuyor

Ulaşımın sağlanmasında ortaya çıkan sıkıntılara odaklanarak çözüme yönelik çabaları sürdürdüklerini vurgulayan Başkan Gürbüz, şunları söyledi:

ARA SOKAKLARA ASFALT DOKUNUŞU:

Belediye Başkanı Gürbüz, özellikle ara sokakların asfaltlama çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade etti. Alt yapı çalışmaları tamamlanan bölgelerin yanı sıra diğer ara sokaklarında da asfaltlama faaliyetlerini gerçekleştireceklerini açıkladı. Bu kapsamda, Ahmet Karacabey Caddesi'ndeki ara sokakların asfalt döşeme işlemlerini yakından incelediğini belirten Başkan Gürbüz, "Ahmet Karacabey Caddesi'ne bağlı tüm ara sokakları asfaltlıyoruz. Elbistan'ın normal hayatına dönmesi adına, özellikle alt yapı çalışmaları tamamlanan tüm ara sokakları asfaltla buluşturacağız. Esnafımızın yoğun taleplerini dikkate alarak bu çalışmaları hayata geçiriyoruz. Gelecekte de şehir merkezinde, depremin etkisini en fazla hissettirdiği bölgelerde bu çabalarımızı sürdüreceğiz," şeklinde konuştu.

elbistanin-yollarinda-yepyeni-bir-donem-baskan-gurbuzun-asfalt-dokunusu.jpeg

ULAŞIM SORUNLARININ GİDERİLMESİ:

Başkan Gürbüz, ulaşımla ilgili sorunların tamamen ortadan kaldırılması için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini belirtti. Elbistan'da 27 ana cadde üzerinde Büyükşehir Belediyesi'nin sorumlu olduğunu dile getiren Gürbüz, her iki belediyenin de iş birliği içinde çalışarak sokak ve caddeleri asfaltlama hedeflerine odaklandıklarını açıkladı. Depremin neden olduğu olumsuzlukların vatandaşların yaşamından tamamen silinmesi amacıyla çalıştıklarının altını çizen Gürbüz, "Depremin ardından ortaya çıkan sorunları, vatandaşlarımızın günlük hayatını en az etkileyen düzeye indirmek istiyoruz. Bu çerçevede, ulaşımın sağlanmasındaki aksaklıkları gidermek için yoğun gayret sarf ediyoruz," dedi.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, depremin yol açtığı sıkıntıları bertaraf etmek ve şehrin normal düzenine kavuşmasını sağlamak adına çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.