Kahramanmaraş Büyükşehir, Yazar – Okur Buluşmalarını Sürdürüyo

Büyükşehir Belediyesi, NFK Halk Kütüphanesi'nde Ahmet Baki Yerli'nin "Evrenin Dili Matematik" söyleşisine ev sahipliği yaptı. Matematikle dolu keyifli bir buluşma!

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2024 12:08
Kahramanmaraş Büyükşehir, Yazar – Okur Buluşmalarını Sürdürüyo

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bu hafta düzenlenen Kütüphane Söyleşileri'nde Eğitimci ve Yazar Ahmet Baki Yerli'yi konuk etti. NFK Halk Kütüphanesi'nde gerçekleşen etkinlikte Yerli, katılımcıları "Evrenin Dili Matematik" konusunda bilgilendirdi.

Şiir ve edebiyatın merkezi olan şehirde düzenlenen Kütüphane Söyleşileri, bu sefer değerli eğitimci ve yazar Ahmet Baki Yerli'yi ağırladı. Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanesi'nde gerçekleşen söyleşide Yerli, "Evrenin Dili Matematik" başlığı altında konuştu. Programa katılanlar, Yerli'nin sayı sistemlerinin tarihçesi, matematiğin günlük hayattaki önemi, sayı oluşumlarının hikayeleri ve matematiğin bilime etkisi gibi konulara getirdiği perspektifi ilgiyle takip etti. Katılımcılar, etkinliğin oldukça verimli geçtiğini belirterek Büyükşehir Belediyesi ve Ahmet Baki Yerli'ye teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Kütüphane Söyleşileri'nin okur-yazar buluşmalarının devam edeceği vurgulandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.