Kahramanmaraş'ta İçmesuyu Projesi: 300 Milyon TL'lik Dev Yatırım İle Çözüme Doğru!

Pazarcık İçmesuyu Projesi, 300 Milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. 12 km isale hattı ve arıtma tesisinin inşası devam ediyor. Sorun çözüme kavuşuyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2024 12:48
Kahramanmaraş'ta İçmesuyu Projesi: 300 Milyon TL'lik Dev Yatırım İle Çözüme Doğru!

Pazarcık'ın içme suyu sorununu çözmek amacıyla başlatılan Düzbağ Hattı Bağlantısı ve İçme Suyu Arıtma Tesisi projesinde önemli bir aşama kaydedildi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 300 milyon TL'lik bir yatırımla gerçekleştirilen proje kapsamında, 12 kilometrelik isale hattının imalatı hızla devam ederken, aynı zamanda arıtma tesisinin inşası da ilerlemektedir.

pazarcik-9.jpg

Yeni Kahramanmaraş vizyonuna uygun olarak, alt ve üst yapı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık'ın içme suyu sorununu çözme hedefi doğrultusunda bu önemli projeyi başlattı. 300 milyon TL'lik yatırım ile hayata geçirilen projede, ilçeye 12 kilometrelik isale hattı, 2 adet içme suyu deposu ve 1 adet İçme Suyu Arıtma Tesisi kazandırılacaktır. KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından koordine edilen projede, isale hattının imalatı hızla devam ederken, aynı zamanda arıtma tesisinin inşası da yükselmektedir. Projenin kısa süre içinde tamamlanmasıyla, Pazarcık'ın içme suyu sorununun uzun yıllar boyunca çözülmesi hedeflenmektedir.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.