Kahramanmaraş'ın İstiklal Mücadelesi: Yazar Yusuf Kaplan ile Derinlemesine Söyleşi!

Kahramanmaraş'ın kurtuluşunu anlamak için Gazeteci-Yazar Yusuf Kaplan'ın İstiklal Mücadelesi söyleşisini kaçırmayın! 10 Şubat, NFK Kültür Merkezi, saat 19.30.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2024 12:05
Kahramanmaraş'ın İstiklal Mücadelesi: Yazar Yusuf Kaplan ile Derinlemesine Söyleşi!

Yazar Yusuf Kaplan, Kahramanmaraş'ın kurtuluşunun 104. yıl dönümünde düzenlenen Kurtuluş Haftası programları kapsamında, 10 Şubat Cumartesi günü saat 19.30'da NFK Kültür Merkezi'nde bir söyleşi gerçekleştirecek. Bu özel etkinlikte, Kaplan "Maraş'ın İstiklal Mücadelesi İslam Dünyasına Ne Söyler?" konusunu ele alacak.

yazar-yusuf-kaplan.jpg

Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunu "Nice Zorluğu Aşarak" mottosuyla anma programı, Gazeteci-Yazar Yusuf Kaplan'ın katılımıyla daha da anlam kazanacak. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek söyleşi, Maraş'ın tarihindeki önemli anları ve İstiklal Mücadelesi'nin yansımalarını ele alacak.

Tüm vatandaşların davetli olduğu bu özel etkinlik hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Kurtuluş Haftası etkinlik takvimine https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2024/02/07/12-subat-kurtulus-haftasi-etkinlik-takvimi adresinden ulaşılabileceği belirtiliyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.