Hanifi Toptaş, Saçaklızade ve Tavşantepe Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Hanifi Toptaş, Saçaklızade ve Tavşantepe mahalle sakinleriyle buluşarak destek istedi. Onikişubat'ı eski canlılığına kavuşturmayı hedefliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2024 12:11
Hanifi Toptaş, Saçaklızade ve Tavşantepe Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, Saçaklızade ve Tavşantepe mahalle sakinleriyle buluşarak, 31 Mart'ta gerçekleşecek seçimlerde destek istedi. Toptaş, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, "Hemşehrilerimizin güçlü desteğiyle umarım 31 Mart'ta seçildikten sonra Onikişubat'ı eski canlılığına kavuşturacağız" dedi.

Onikişubat'ın farklı bölgelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Hanifi Toptaş, Saçaklızade ve Tavşantepe mahallelerinde düzenlenen buluşmada vatandaşların taleplerini dinledi. Programa AK Parti Onikişubat ilçe teşkilatının da katıldığı belirtildi.

mahalle-bulusmasi-2.jpg

Başkan adayı Toptaş, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla aday gösterildiklerinden bu yana teşkilatlarıyla birlikte ilçenin çeşitli bölgelerinde halkla bir araya gelip talepleri dinlediklerini belirtti. Toptaş, "31 Mart'ta Onikişubat'ta en yüksek oy oranını elde etmek için hazırız ve kararlıyız. Hemşehrilerimizin desteğiyle umarım 31 Mart'ta göreve geldiğimizde daha gelişmiş, standartları yüksek ve afetlere dirençli bir Onikişubat için gece gündüz demeden çalışacağız. Bu yolda dua ve desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.