Dulkadiroğlu Belediyesi 2 ayda neler yapıldığı sıraladı!

Dulkadiroğlu Belediyesi, altyapı, sosyal yaşam, çevre düzenlemesi ve ulaşım alanlarında geniş kapsamlı projelerle ilçenin gelişimi ve halkın refahı için yoğun çaba sarf ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Haziran 2024 17:05
Dulkadiroğlu Belediyesi 2 ayda neler yapıldığı sıraladı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, göreve başladıkları iki ay içinde gerçekleştirdikleri ve planladıkları projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Akpınar, ilçenin asrın felaketini en ağır şekilde yaşadığını ve bu süreçten sonra birçok konuda ihmal edildiğini belirtti.

DULKADİROĞLU'NU İHYA ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Başkan Akpınar, “Dulkadiroğlu ilçesi için gece gündüz çalışıyoruz. İlçemizin gelişimi ve halkımızın refahı için altyapıdan sosyal yaşama, çevre düzenlemesinden ulaşıma kadar geniş bir yelpazede projeler gerçekleştiriyoruz. Yenilikçi yaklaşımlarımız ve vatandaşlarımızla iş birliği içinde yürüttüğümüz çalışmalarla Dulkadiroğlu'nu daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

436234046-854477663373880-7835167394057391737-n.jpg

İKİ AYLIK HİZMET DEĞERLENDİRMESİ

Başkan Akpınar, iki aylık hizmet sürecini şu başlıklar altında değerlendirdi:

BİRLİKTE İHYA EDECEĞİZ

“Vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek ve çözüm yollarını birlikte belirlemek asli görevimizdir. Seçim sürecinde vatandaşlarımızla sürekli iletişim halinde olacağımızı ve onların yanında olacağımızı taahhüt etmiştik. Bu bağlamda, vatandaşlarımızın taleplerini, ihtiyaçlarını ve önerilerini dinleyerek her adımda onların görüşlerine başvurmaya büyük önem veriyoruz. Vatandaşlarımızla el ele vererek daha güçlü ve güzel bir geleceğe doğru ilerleyebiliriz.”

439813308-836578655163781-7162362498801868213-n.jpg

DANIŞMA MECLİSİ KURDUK VE İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK

“Dulkadiroğlu Belediyesi Danışma Meclisi'ni kurarak, vatandaşların belediye yönetimine katılımını teşvik ediyoruz. Meclis, toplumun farklı kesimlerinden temsilcilerle çalışarak sorunlara hızlı ve etkili çözümler üretiyor, iletişimi güçlendiriyor ve hizmet kalitesini artırıyor.”

İSRAFI ÖNLEDİK, MİLLETİN OLANI MİLLETE HARCADIK

“Göreve gelir gelmez, hizmetlerimizi aksatmadan israfı önlemek için çeşitli tedbirler aldık. Kiralık araçlarla ilgili yaptığımız düzenleme ile ekonomik tasarruf sağladık. Bu sistem, maliyetleri düşürerek hizmet kalitesini artırdı.”

SORUN DEĞİL, ÇÖZÜM ÜRETTİK

“Deprem bölgesindeki güçlendirme ruhsatlarıyla ilgili hızlı ve etkin bir çalışma yaparak vatandaşlarımızın mağduriyetini giderdik. Müdürlüğümüz, deprem bölgesindeki güçlendirme çalışmalarını hızlandırarak bölge halkının güvenliği ve huzuru için gerekli düzenlemeleri hayata geçirdi.”

105 MAHALLE MUHTARI İLE HİZMET ÇALIŞTAYI YAPTIK

“105 mahallemizin muhtarlarını bir araya getirdiğimiz hizmet çalıştayında mahallelerin sorunlarını ve çözüm yollarını ele aldık. Bu ortak çaba, mahallelerin gelişimine önemli katkılar sağlayacak.”

HIZLI VE KOLAY İLETİŞİM SAĞLADIK

“Vatandaşlarımızla daha iyi iletişim kurmak için çağrı merkezimizi, beyaz masamızı ve sosyal medya iletişim sistemimizi geliştirdik. Bu adımlar, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkili bir şekilde yanıt vermemizi mümkün kılacak.”

24 SAAT ÇALIŞAN SAHA EKİPLERİMİZ VAR

“Fen İşleri, Park ve Bahçe, Çevre Koruma ve Kontrol, Kültür ve Sosyal İşler müdürlüklerimiz 105 mahallede 24 saat çalışıyor. Bu ekipler, altyapı sorunlarını çözüyor, parkları güzelleştiriyor ve çevreyi koruyor. Sosyal ve kültürel faaliyetlerle halkın yaşam kalitesini artırıyor.”

PROJE EKİBİMİZ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

“Proje ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışarak tarım ve hayvancılık alanında büyük projeler hazırlıyorlar. Bu projeler, bölgenin tarımsal ve hayvansal potansiyelini en üst düzeye çıkararak yerel ekonomiyi güçlendirecek.”

TÜM PROJELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

“Çağlayancerit yolunun karayolları ihalesi gerçekleşti ve 1. etap yol çalışması başladı. Doğukent, Güneşevler ve Güneşli Kocabaş konağı rezerv alanı, TOKİ tarafından 1 yıl içinde teslim edilecek. Bu projeler ilçemizin modernizasyonunda önemli bir adımı temsil ediyor. Vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak sürecin en iyi şekilde yönetilmesini sağlayacağız. Çünkü bizim için vatandaşlarımızın memnuniyeti ve refahı her zaman önceliklidir.”

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.