Cupra ve Seat Ekim Ayı Kampanyasıyla Çağ atlıyor: Fırsatları Kaçırma!

Cupra ve Seat'ten Ekim Ayına Özel Kampanya! Formentor'dan Ateca'ya, cazip fiyatlar ve düşük faiz oranlarıyla aracınızı şimdi alın. Kaçırılmayacak fırsatlar!

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2023 12:00
Cupra ve Seat Ekim Ayı Kampanyasıyla Çağ atlıyor: Fırsatları Kaçırma!

Cupra ve Seat, Türkiye'deki bazı modellerinde ekim ayına özel bir kampanya başlatıyor. Seat'ın resmi açıklamasına göre, Cupra'nın Formentor SUV modeli 1.5 TSI için tavsiye edilen satış fiyatı 1 milyon 756 bin TL'den başlıyor. Cupra Ateca ise 1 milyon 850 bin TL'den başlayan bir fiyatla müşterilere sunuluyor. Ayrıca, Cupra Leon modeli ekim ayı boyunca 106 bin TL'lik tavsiye edilen indirim avantajıyla 1 milyon 534 bin TL'den başlayan bir kampanya fiyatıyla satın alınabiliyor.

Bu özel kampanya, tüm Cupra yetkili satıcılarında geçerli olacak ve bireysel başvurularda müşterilere, 300 bin TL'ye kadar olan kredi tutarlarında 12 ay vadede aylık yüzde 1,79 faiz oranıyla kredi kullanma fırsatı sunacak.

Ayrıca, Seat'ın Leon 1.5 FR versiyonu ekim sonuna kadar devam edecek kampanyada 110 bin TL'lik indirim avantajıyla 1 milyon 360 bin TL'den başlayan bir fiyatla satılacak. Seat Ateca modeli 99 bin 500 TL'ye kadar indirimle 1 milyon 515 bin 500 TL'den, Tarraco ise 197 bin 500 TL'ye kadar indirimle 1 milyon 782 bin 500 TL'den başlayan tavsiye edilen kampanyalı satış fiyatlarıyla müşterilere sunulacak.

Tüm Seat yetkili satıcılarında geçerli olan kampanya kapsamında, 300 bin TL'ye kadar olan kredi tutarları için 12 ay vadeli aylık yüzde 1,79 faiz oranıyla bireysel kredi imkanı da mevcut. Bu fırsatları değerlendirmek isteyen müşteriler, ekim ayı boyunca bu özel kampanyadan yararlanabilirler.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.