2024 Tofaş Şahin: Efsane Geri Döndü, Fiyatı Açıklandı!

Heyecanla beklenen 2024 model Tofaş Şahin'in Türkiye fiyatı sonunda netleşti ve şimdiden oldukça cazip görünüyor. İşte tüm detaylar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Eylül 2023 21:30
2024 Tofaş Şahin: Efsane Geri Döndü, Fiyatı Açıklandı!

Ülkemizde uzun yıllar boyunca en çok tercih edilen otomobillerden biri olan Tofaş Şahin efsanesi, 2024 modeliyle geri dönüyor. Bu aracı sıfır olarak sahibi olmak artık daha erişilebilir hale geldi.

2024 model Tofaş Şahin, uzun bir bekleyişin ardından Ocak ayında ilk teslimatlarına başladı. Türkiye'de merakla beklenen soru ise tabii ki bu aracın fiyatıydı. İşte detaylar:

2023-sifir-tofas-sahin-uretimi-kac-para-2.jpg

Normal şartlarda Türkiye'den direkt olarak 2024 model Şahin'i satın alamıyorsunuz. Ancak ilginç bir seçenek sunuluyor: Etiyopya'dan aracı alıp Türkiye'ye getirtebilirsiniz. Bu şekilde, nakliye ücreti hariç, otomobilin fiyatı oldukça cazip bir seviyede, yaklaşık 450 bin TL olarak karşımıza çıkıyor.

211622.jpg

Bu aracın düşük fiyatının temel nedeni, tasarımında 20 yıl önceki modele sadık kalınması. Hiçbir değişiklik olmamış, sadece sıfır olarak sunuluyor.

Tofaş Şahin, sıfır araç arayışında olan otomobil tutkunları için heyecan verici bir seçenek olmaya aday gibi görünüyor. İlk sıfır Şahin haberlerini merakla beklemeye başladık bile.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.