AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Görgel, Seçim Çalışmalarına Başladı

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fırat Görgel, seçim kampanyasına ziyaretlerle başladı. Şehitlik ve deprem mezarlarını ziyaret ederek dua etti. Projelerini açıklamak üzere basınla bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ocak 2024 18:08

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fırat Görgel, seçim kampanyasına başlamış durumda.

Görgel, Sütçü İmam Türbesi, Şehitlik Anıtı ve depremde hayatını kaybedenlerin mezarlarını ziyaret ederek seçim çalışmalarına start verdi. Bu ziyaretlerde AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Vahit Kirişci, Tuba Köksal, Mehmet Şahin, Ömer Oruç Bilal Debgici, Mevlüt Kurt, şu anki Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Başkan Vekili Cüneyt Doğan ve diğer parti üyeleri de yer aldı. Görgel, Sütçü İmam Türbesi, Şehitlik Anıtı ve depremde hayatını kaybedenlerin mezarlarını ziyaret ederken anıta ve kabirlere karanfil bıraktı ve dua etti.

aa-20240121-33493878-33493874-ak-parti-kahramanmaras-buyuksehir-belediye-baskan-adayi-gorgel-secim-calismalarina-basladi.jpg

Daha sonra Görgel ve beraberindekiler, Büyükşehir Belediyesi Şairler Tepesi Sosyal Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Açıklamasında, amacının gönüllerde yer edinmek ve herkesin "iyi ki" diyeceği bir yönetim anlayışını getirmek olduğunu belirten Görgel, şehrin her yönü ve noktasıyla ilgili hayalleri, arzuları ve gerçekleştirmeyi planladıkları projeler olduğunu dile getirdi. Görgel, Allah'ın izniyle toplumun tüm kesimleriyle istişare ederek bu projeleri hayata geçirmeyi amaçladıklarını vurguladı.

Görgel, detaylı projelerini bir sonraki toplantıda basın mensuplarıyla paylaşacağını ifade etti.

aa-20240121-33493878-33493877-ak-parti-kahramanmaras-buyuksehir-belediye-baskan-adayi-gorgel-secim-calismalarina-basladi.jpg

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirşici ise mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün zor bir dönemde görev yaptığını hatırlatarak, Güngör'e emekleri için teşekkür etti. Kirişci, deprem sonrasında yeni bir Kahramanmaraş vizyonu oluşturduklarını ve birlik, beraberlik, kardeşlik temelli bir anlayışın ön planda olduğunu belirtti. İlçe belediyeleri için de benzer bir sürecin yaşanacağını ve 31 Mart'a doğru bir hazırlık sürecine gireceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Görgel ve beraberindekiler, gazetecilerin sorularını yanıtladılar. Toplantının ardından sırasıyla MHP, BBP, HÜDA PAR il başkanlıklarını ziyaret eden Görgel ve ekibi, daha sonra 6 Şubat depremleri sırasında yaşamını yitirenlerin anısına düzenlenecek etkinliklere katılmak üzere hareket etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.