Anlamlı Dokunuş: Depremzede Yetim Çocuklara Giysi Yardımı!

IHO-Ebrar tarafından Malatya'daki depremzedeler için düzenlenen kışlık giysi yardımıyla 1-15 yaş arası 100 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa destek sağlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2024 13:32
Anlamlı Dokunuş: Depremzede Yetim Çocuklara Giysi Yardımı!

Uluslararası yardım kuruluşu IHO-Ebrar, Malatya'da Yetim Vakfı aracılığıyla, 1-15 yaş arasındaki 100 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa kışlık giysi yardımında bulundu.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin etkilediği Malatya'da, IHO Ebrar, aileleriyle birlikte giyim mağazasına davet ettiği çocuklara bot ve mont yardımı sağladı.

190593285-1704806260-1704806359.jpg

Yetim Vakfı Malatya Temsilcisi Harun Şahin, IHO Ebrar'ın deprem bölgesindeki yetim, muhtaç ve öksüz çocuklara yönelik kışlık giysi yardımında bulunduğunu belirterek, kayıtlarında yer alan yaklaşık 100 çocuğa bu yardımları ulaştırdıklarını ifade etti.

Şahin, Malatya'nın deprem bölgesi olması nedeniyle hayırseverlerden destek beklediklerini dile getirerek, "Yıl içinde kırtasiye yardımı, bayramlık, bayram harçlığı, aylık düzenli gıda paketi gibi yardımlarımız oluyor. Yaklaşık 30 aileye düzenli nakit ödeme yapmaktayız. Şu anda IHO Ebrar'ın katkılarıyla kış mevsimi için bot ve mont yardımı gerçekleştiriyoruz. Bu şekilde yetimlerimizi sevindirmeye çalışıyoruz ve onların yüzlerindeki tebessümü eksik etmemek için çaba sarf ediyoruz. Hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz." şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.