Sahibinden Çöktü Mü? Sahibinden Neden Açılmıyor, Sorun Ne? 3 Ocak Sahibinden Sorun Mu Var?

Sahibinden.com'da yaşanan erişim sorununa teknik bir aksaklık neden oldu. Sorun en kısa sürede çözülecek, güncel bilgiler okuyacağınız habeirmizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2024 13:13
Sahibinden Çöktü Mü? Sahibinden Neden Açılmıyor, Sorun Ne? 3 Ocak Sahibinden Sorun Mu Var?

"Sahibinden.com" sitesinde yaşanan erişim sorununa ilişkin resmi bir açıklama yapıldı.

Şu anda devam eden erişim sorununun kaynağının, alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşanan teknik bir sorun olduğu belirtildi. Sahibinden.com'un resmi açıklamasında, "Platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır" ifadesi kullanılarak, sorunun en kısa sürede çözüme kavuşturulacağı vurgulandı.

Özellikle ikinci el araç ve konut alım satım işlemlerinin sıklıkla gerçekleştirildiği Sahibinden.com'a 3 Ocak Çarşamba günü yaşanan erişim sorunu, kullanıcılara "Bu siteye ulaşılamıyor www.sahibinden.com ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı" uyarısı şeklinde yansıdı. Mobil uygulama kullanıcıları ise "Sunucu erişim sorunu" mesajı ile karşılaştı.

Sahibinden.com, sorunun çözümü için alan adı hizmeti sağlayan firmanın çalışmalarının devam ettiğini belirterek, konunun çözüldüğünde kullanıcılara bilgi verileceğini ifade etti. Şirket, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır" mesajını paylaştı ve kamuoyuna duyuruda bulundu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.