Yerel Seçimler Öncesi Heyecan: AK Parti Kahramanmaraş Temayül Yoklaması Yaptı

AK Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı, 31 Mart 2024 için temayül yoklaması yaptı. Belgin Uygur, Türkiye'yi AK belediyecilikle buluşturacaklarını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Kasım 2023 18:34

AK Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı, yerel seçimlere yönelik temayül yoklaması gerçekleştirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, 31 Mart'ta Türkiye'nin tamamını AK belediyecilikle buluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Uygur, Sayın Cumhurbaşkanı'nın liderliğinde eser ve hizmet siyaseti, sosyal ve kültürel belediyecilik, ve en önemlisi gönül belediyeciliğinin örneklerini sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için temayül yoklaması, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından Merkez Spor Kompleksi'nde düzenlendi. Belgin Uygur, konuşmasında 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde devletin depremzedelerin yaralarını sarmak için adımlar attığını vurguladı.

ak-parti-kahramanmaras-il-teskilatinin-yerel-secimler-temayul-yoklamasi-yapildi.jpg

Uygur, Kahramanmaraş'ın önceki seçimde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güçlü destek verdiğini belirterek, 31 Mart 2024'teki seçim için de coşkulu bir katılımla temayül yoklaması yapıldığını söyledi. Uygur, 21 yıllık iktidar sürecinde Türkiye'nin çeşitli alanlarda büyük dönüşümler yaşadığını, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde hak ve özgürlükler, eser ve hizmet siyaseti konularında önemli adımlar attıklarını vurguladı.

Elektronik ortamda gerçekleştirilen temayül yoklamasını, profesyonel bir çalışma olarak nitelendiren Uygur, bu yöntemin büyük ölçüde kağıt tasarrufu sağladığını ekledi.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.