Ünal "Belediyeciliğin ustası Kahramanmaraş’a aday oldu"

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mahir Ünal, ‘’Belediyeciliğin ustası Kahramanmaraş’a aday oldu’’ dedi

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Kasım 2018 15:24
Ünal "Belediyeciliğin ustası Kahramanmaraş’a aday oldu"

Ünal'ın konuşmasından satır başları;

"Kahramanmaraş’ı Göksunlu Elbistanlı Afşinli diye bölemezsiniz. Kahramanmaraş bir bütündür’’ dedi. 

ÇÖP, ÇUKUR, ÇAMUR! 3 'Ç' SORUNU

Ünal konuşmasına şöyle devam etti, "Bizim bir belediyecilik hikayemiz var. 21 günde Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda insanlar 3 şeyi konuşuyordu. Çöp Çukur Çamur. Buna 3 'Ç' deniliyordu. İnsanların evinde su akmıyordu. 

ak-005.jpg

BİZ BU MİLLETİN BİZE ÇİZDİĞİ ÇİZGİDEN ASLA SAPMADIK

94 krizi vardı birde. Siz hatırlamazsınız gençler. O dönem, bugün olduğu gibi merkezi hükümet belediyelere paramı götürüyordu? Recep Tayyip Erdoğan insanı merkeze almak nedir herkese gösterdi. Bizim belediyeciliğimizin temeli o’dur. O bu aziz millete hizmetkar olmak ne demektir herkese gösterdi. Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğinin amacı, insanı mahallesinde, ilçesinde huzurlu mutlu yaşamasını sağlamaktır. O yüzden biz 94'ten beri şehirlerde insanımızın huzurlu mutlu ve müreffeh olarak yaşamasına önem veriyoruz. AK Parti belediyeciliği 2004'te yerel kalkınma başlıyor diyerek yola çıktı. Önce şehirlerin alt yapısını ve ulaşım alt yapı sorunlarını çözdü. Her belediye başkanımız özveri ile çalıştı. Biz 2009 da daima hizmet daima millet dedik. 2014'te ise işimiz millet gücümüz millet. Biz bu milletin bize çizdiği çizgiden asla sapmadık. Elhamdülillah büyük hizmetler verdik. Cumhurbaşkanımız Türkiye’yi dünyanın en büyük ekonomilerinden birisi yaptı. Biz Türkiye’nin önüne 2023, 2053, 2071 hedeflerini koyduk. 

Belediyeciliğin ustası Kahramanmaraş’a aday oldu. Hayırlı uğurlu olsun. Bizleri sizlere, sizler de Allah'a emanet ediyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.