Türkiye'de Tıp Tarihine Geçen İhanet: İkiz Bebeklerin Babaları Farklı Çıktı!

Esra Erol'da: İkiz bebeklerin babaları farklı! DNA testi şokuyla Türkiye'yi sarsan olay. Tıp tarihindeki yüz milyonda bir ihtimal gerçek oldu!

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ekim 2023 12:30
Türkiye'de Tıp Tarihine Geçen İhanet: İkiz Bebeklerin Babaları Farklı Çıktı!

Esra Erol'da: Dramatik aşk hikayesi! İkiz bebeklerin babaları farklı çıktı. Tıp tarihindeki nadir olay Türkiye'yi sarsıyor!

İHANETİN DRAMATİK HİKAYESİ ORTAYA ÇIKTI

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen bir olay, ATV ekranlarında Esra Erol'un programında gün yüzüne çıktı. Betül Yurulmaz, 13 yıllık eşi Veysel Yurulmaz'ın kendisini aldattığını iddia ederek, adeta ülkeyi sarsan bir gerçeği ortaya çıkardı.

YASAK AŞKIN ARDINDAKİ GERÇEK

Veysel Yurulmaz, yıllardır evli olduğu Betül Yurulmaz ile ilişkisini bitirme kararı aldı. Fakat ortada büyük bir sır vardı: ikiz bebekler. Veysel'in ikizlerin annesi olarak gösterdiği Özge ile ilişkisi, tıpkı bir dram dizisinden farksızdı.

turkiyede-tip-tarihine-gecen-ihanet-ikiz-bebeklerin-babalari-farkli-cikti.jpg

BOŞANMANIN ŞARTI: DNA TESTİ

Betül Yurulmaz, boşanma kararıyla baş başa kaldığında, büyük bir cesaretle tek bir şart koydu: ikiz bebeklerin gerçek babasının belirlenmesi için DNA testi yapılmalıydı. Veysel'in ilişkisine sahip çıkan Özge, başlangıçta testi reddetse de, sonunda ikna oldu.

DNA TESTİ: HAYRETE DÜŞÜREN SONUÇ

Yapılan DNA testi sonucunda ortaya çıkan gerçek, tıp dünyasını bile şaşkına çevirdi. Veysel Yurulmaz, ikiz bebeklerden sadece birinin biyolojik babasıydı. Bu olay, tıp tarihinde belki de bir daha asla karşılaşılamayacak nadir bir durumu temsil ediyordu: yüz milyonda bir ihtimal gerçek olmuştu.

Bu olay, Esra Erol'un programında büyük bir şok etkisi yaratırken, izleyicileri de derinden etkiledi. Türkiye, bu trajik ve olağanüstü hikayeyle sarsıldı, tıp dünyası ise bu istisnai durumu anlamaya çalışıyordu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.