ASKO Holding: Dijitalleşmeye Hız Kazandırıyor!

ASKO Holding Başkanı Sami Konukoğlu'na göre, dijitalleşme artık bir zorunluluk. Şirket, makinelerin dijital dönüşümüne yatırım yaparak rekabet avantajı sağlıyor ve geleceğe yönelik önemli adımlar atıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ekim 2023 11:22
ASKO Holding: Dijitalleşmeye Hız Kazandırıyor!

ASKO Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Sami Konukoğlu, dijitalleşmenin endüstrilerin tümünü dönüştürdüğünü ve bu dönüşüme uyumun artık kaçınılmaz bir zorunluluk haline geldiğini ifade etti.

Konukoğlu, bu yıl düzenlenen Uluslararası İş ve İstif Makinaları Kongresi ve Kiralama Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, rekabetin hızla değişen dijital dünyada ayakta kalabilmek için dijitalleşmeye büyük önem verilmesi gerektiğini belirtti.

Yönetim Kurulu Başkanı, "Makinaların dijitalleşmesi için yatırımlarımızı artırmalı ve çalışanlarımızı bu alanda eğitmeliyiz" şeklinde konuşarak şirketin dijitalleşme sürecinde önemli adımlar attığını vurguladı.

Ayrıca, yeni iş ortamında makinaların dijitalleşmesinin performansı artırırken aynı zamanda maliyetleri ve emisyonları azaltmanın gerekliliğine de değinen Konukoğlu, "Veri işleme hızı, otonomi, elektrifikasyon gibi makina endüstrisinde belirleyici olacak trendlere hassasiyetle yaklaşmamız gerekiyor" dedi.

Sami Konukoğlu, ASKO Holding olarak dijitalleşme ve elektrifikasyon alanında önemli adımlar attıklarını ve geleceği şekillendirmek için bugünden çalışmalara başladıklarını ekledi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.