Turkcell Superbox Şifre Değiştirme: Kolay Adımlarla Güvenliğinizi Artırın!

Turkcell Superbox kullanıcıları için şifre değiştirme işlemi. Arayüz şifresini bilenler ve bilmeyenler için adım adım rehber. Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Kasım 2023 15:48
Turkcell Superbox Şifre Değiştirme: Kolay Adımlarla Güvenliğinizi Artırın!

Eğer Turkcell'in mobil internet çözümü Superbox kullanıcısıysanız ve şifrenizi değiştirmek istiyorsanız, bu yazıda adım adım bu işlemi nasıl gerçekleştirebileceğinizi bulabilirsiniz. Turkcell'in uzun bir süredir kullanıcılara sunduğu Superbox, sabit internet veya telefon hattı olmadan fiber hızlarına ulaşmayı sağlayan bir mobil internet çözümüdür. Özellikle internet hizmetinin sınırlı olduğu veya düzenli bir altyapının olmadığı yerlerde yaşayanlar için oldukça çekici bir çözüm sunmaktadır.

Superbox modem şifrenizi değiştirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

Eğer Arayüz Şifrenizi Biliyorsanız:

Herhangi bir web tarayıcısını açın ve adres çubuğuna "192.168.1.1" veya "192.168.8.1" yazarak modem arayüzüne giriş yapın.

Modem için kullandığınız kullanıcı adı ve şifrenizi girerek panele erişin.

Superbox modem arayüzünde "Ayarlar > Kullanıcı Giriş Bilgisi > WLan > Temel Ayarlar" sekmesine gidin.

SSID kısmında modeminizin Wi-Fi kullanıcı adını, WLan anahtarı sekmesinde ise şifrenizi değiştirebilirsiniz.

superbox-sifre-degistirme-nasil-yapilir.jpg

Eğer Arayüz Şifrenizi Bilmiyorsanız:

Modem arayüzü şifrenizi bilmiyorsanız, ilk yöntem modemi sıfırlamaktır.

Modeminiz açık durumdayken, bir iğne veya kürdan yardımıyla Superbox'ınızın arkasındaki küçük delikteki butona basılı tutun. Lambalar tamamen yanıp sönene kadar bekleyin.

Modem yeniden başladığında ve ışıklar yeniden yanmaya başladığında, Superbox'ınızın arkasında bulunan Wi-Fi şifresi cihaza tanımlanacaktır.

Bu aşamada yukarıdaki adımları takip ederek şifrenizi değiştirebilirsiniz.

Eğer Superbox'ınızı sıfırlamak istemiyorsanız, Superbox Müşteri Hizmetleri aracılığıyla da şifrenizi değiştirebilirsiniz. Bireysel kullanıcılar için 0532 532 00 00, kurumsal kullanıcılar için 0850 222 1 222 numaralı telefonları arayabilir ve gerekli bilgileri teyit ettikten sonra şifre değişikliği talebinde bulunabilirsiniz.

Turkcell'in gelirleri ilk 6 ayda yüzde 14,5 oranında artarken, Turkcell CEO'su Murat Erkan ise online eğitim açıklamasıyla dikkat çekti. Bu yazıda sizler için Turkcell Superbox şifre değiştirme işlemini detaylı bir şekilde ele aldık. Konuyla ilgili görüşlerinizi bizimle yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.