Trabzon Caddesi'nde Esnaf Sorunları Masaya Yatırıldı: Başkan Okay'dan İşbirliği Sözü

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, felaket sonrası Konteyner Çarşı esnafını ziyaret ederek desteklerini sürdürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Eylül 2023 15:30
Trabzon Caddesi'nde Esnaf Sorunları Masaya Yatırıldı: Başkan Okay'dan İşbirliği Sözü

Asrın felaketi sonrasında toparlanma süreciyle birlikte Konteyner Çarşılara yerleştirilen esnaflara olan desteğini sürdüren Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, her koşulda ve her zaman esnafın yanında olduklarını vurguladı.

Büyük felaket sonrasında toplumun gösterdiği büyük dayanışma örneğine dikkat çeken Başkan Okay, bu süreçte esnafın da büyük fedakarlıklar yaptığını ifade etti. Trabzon Caddesi'nde bulunan Konteyner Çarşı esnafıyla bir araya gelen Başkan Okay, sorunları dinleyerek çözüm yollarını tartıştı.

dulkadiroglu-belediye-baskani-esnafi-unutmuyor-konteyner-carsi-ziyaretleri-devam-ediyor.jpeg

Başkan Okay, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: "Her zaman olduğu gibi esnaflarımızla bir araya gelmeyi ve şehrimizin projelerini değerlendirmeyi önemsiyoruz. Asrın felaketi sonrasında esnafımız büyük zarar gördü ve bu yaraları iyileştirmek için çeşitli çalışmalar yapıldı. Şu anda esnaf arkadaşlarımız geçici olarak konteyner çarşılarda hizmet veriyorlar. Gelecekte yeni imar planları ve projelerle esnafımız tekrar hak ettiği seviyeye ulaşacak, bu süreçte biz de esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz."

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.