Kahramanmaraş'ta Sathi Asfaltla Yenilenen 3 Km'lik Yol!

Göksun'da 3 km'lik Sırmalı Grup Yolu'nda yenileme çalışmalarıyla ulaşım konforu ve güvenliği artıyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nden büyük adımlar!

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Eylül 2023 08:44
Kahramanmaraş'ta Sathi Asfaltla Yenilenen 3 Km'lik Yol!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde birçok mahallenin ulaşımını sağlayan Sırmalı Grup Yolu'nun 3 kilometrelik bölümünü sathi asfaltla yenileme çalışmalarına hız veriyor.

Şehir genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmek için yoğun bir şekilde faaliyet gösteren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde birçok mahalle için önemli bir ulaşım yolu olan Sırmalı Grup Yolu'nun bakım ve yenileme çalışmalarına odaklanmış durumda.

goksunda-sirmali-grup-yolu-daha-guvenli-ve-konforlu-ulasim.jpg

Grup yolunun 3 kilometrelik kısmında zemin hazırlıkları tamamlandıktan sonra sathi asfalt uygulamalarına başlanmış bulunuyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen asfalt çalışmalarının kısa süre içinde tamamlanması planlanıyor ve bu sayede grup yolunun konfor ve güvenliği artırılacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 2023 Ulaşım Yatırımları Programı kapsamında şehir merkezi yanı sıra ilçeler ve kırsal mahallelerde yol yenileme çalışmalarının artarak devam ettiği vurgulanmıştır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.