15 Milyar TL’lik Kaynak: Kahramanmaraş'ta 100 Yıl Boyunca Hizmet Verecek Altyapı Güncellemesi!

Başkan Güngör: Deprem sonrası altyapı yenileme çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Kahramanmaraş'ımızı güçlendirmeye kararlıyız!

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Eylül 2023 16:25
15 Milyar TL’lik Kaynak: Kahramanmaraş'ta 100 Yıl Boyunca Hizmet Verecek Altyapı Güncellemesi!

KASKİ ziyareti sırasında Başkan Hayrettin Güngör, personellerle bir araya gelerek, "Deprem öncesi her ilçemizde altyapı hatlarını yenilemek için projelerimizi aşama aşama hayata geçirmiştik. Deprem sonrasında da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile İller Bankası ile yoğun bir şekilde işbirliği içinde çalışıyoruz. Tüm ilçelerimizin altyapısını modernize etmek için projelerimizi uygulamaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

kahramanmaras-altyapi-yenileme-calismalari-hiz-kesmeden-devam-ediyor.jpg

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, hasar gören altyapı hatlarının yenilenmesi çalışmalarını değerlendirmek üzere KASKİ'yi ziyaret etti. KASKİ Genel Müdürü Ahmet Kavak'tan projeler hakkında bilgi alarak, personellerle bir araya gelip çalışmalarına kolaylık diledi. Şehir genelinde altyapı hatlarının güçlendirilmesi için büyük bir çaba harcandığını belirten Başkan Güngör, "Deprem sonrası büyük hasar gören altyapımızın yenilenmesi için KASKİ ile sürekli istişare halindeyiz. Çalışma arkadaşlarımız bu konuda büyük bir özveri gösteriyorlar. Eski altyapımız 6 Şubat depremleriyle daha fazla zarar gördü. Altyapı yenileme çalışmaları için yaklaşık 15 Milyar TL kaynak sağladık. Deprem öncesi her ilçede altyapı projelerini hayata geçirmeye başlamıştık ve deprem sonrası da bu çalışmalara hız kesmeden devam ediyoruz. Tüm ilçelerin altyapısını, şehrimize en az 100 yıl boyunca hizmet verebilecek şekilde güçlendireceğiz" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.