Sürücü Sağ Salim! Kahramanmaraş'ta Lastik Patlayan Araç Takla Attı

Kahramanmaraş'ta lastiği patlayan otomobilin takla attığı kaza! Sürücü Ahmet Kutlu, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Trafik normale döndü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Kasım 2023 15:43

Kahramanmaraş'ta bugün meydana gelen bir trafik kazasında, seyir halindeki bir otomobilin lastiği patlayarak takla attı. Olay, Kahramanmaraş Malatya karayolunun 35. kilometresinde gerçekleşti. Araç, Ahmet Kutlu (58) tarafından kullanılıyordu.

kahramanmarasta-lastigi-patlayan-otomobil-takla-atti.jpg

Edinilen bilgilere göre, Kutlu'nun yönetimindeki otomobil, Kahramanmaraş'tan Pazarcık istikametine seyir halindeyken bir anda lastiği patladı. Patlamanın etkisiyle aracın sürücüsü direksiyon kontrolünü kaybederek takla attı. Araç, tekerlekleri havaya kalkarak karayoluna devrildi. Olay yerine hemen jandarma ekipleri sevk edildi.

Otomobil içerisinde bulunan Ahmet Kutlu, herhangi bir yara almadan sağ salim araçtan çıktı. Kutlu, olayın ardından şu sözleri dile getirdi: "Buna şükürler olsun, cana değil de mala gelsin. Neyse ki canımız sağ."

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan karayolu, otomobilin vinç yardımıyla kaldırılmasının ardından tekrar ulaşıma açıldı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.