Bağlama Tutkunları Burada Buluşuyor: Kahramanmaraş'ta KAMEK Sizi Bekliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin KAMEK programında ücretsiz bağlama eğitimi! Temel seviyede çalma ve müzik becerilerini geliştirin.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Kasım 2023 15:23

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Sosyal Belediyecilik anlayışı çerçevesinde hayata geçirdiği Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları (KAMEK), çeşitli branşlarda vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bin 84 kursiyerin yer aldığı 30 farklı branşta eğitim veren KAMEK, bağlama kursu ile de ilgi odağı haline gelmiştir. Eğitmen Ergül Akcan tarafından yönetilen Bağlama Kursu, katılımcılara temel seviyede bağlama çalabilme, genel müzik teorisi ve çalma tekniklerini öğrenme imkanı sunmaktadır.

baglama-kursu-3.jpg

Kursiyerler, aldıkları eğitimlerin kişisel becerilerini geliştirmelerine büyük katkı sağladığını ifade ederek, ücretsiz olarak düzenlenen bu eğitimler için Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e teşekkürlerini iletti. Başkan Güngör'e duydukları memnuniyeti dile getiren katılımcılar, KAMEK'in sunduğu fırsatlarla birlikte kültürel mirasa katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladılar.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.