Şair İnci Okumuş, Kahramanmaraş'ta Şiirin Hayatımızdaki Yerini Anlattı

Şair İnci Okumuş, "Hayatımıza Neden Şiir Katmalıyız" konusunu işlediği etkileyici bir Kütüphane Söyleşisi'nde izleyicilerle buluştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Şubat 2024 12:29
Şair İnci Okumuş, Kahramanmaraş'ta Şiirin Hayatımızdaki Yerini Anlattı

Şair İnci Okumuş, Kütüphane Söyleşileri'nin bu haftaki konuğu olarak NFK Halk Kütüphanesi'nde katılımcılarla buluştu. Programda, "Hayatımıza Neden Şiir Katmalıyız" konusunu işleyen Okumuş, edebiyatseverlerin ilgiyle takip ettiği bir söyleşi gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenli aralıklarla düzenlenen Kütüphane Söyleşileri'nde bu sefer sahne alan Şair – Yazar İnci Okumuş, Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanesi'nde izleyicilerle buluştu. Okumuş, söyleşide "Hayatımıza Neden Şiir Katmalıyız" başlığı altında önemli konuları ele aldı.

Programda, şairin toplumsal hayata olan etkisi, edebiyattaki yeri ve önemi, bireyin kişisel gelişimi açısından şiirin rolü, şiirin empati ve eleştirel düşünceyi nasıl geliştirdiği gibi pek çok konuya değinildi. İnci Okumuş'un içten ve bilgi dolu paylaşımlarıyla geçen söyleşi, edebiyat meraklıları tarafından olumlu bir şekilde karşılandı.

Katılımcılar, programın sonunda söyleşinin çok verimli geçtiğini belirterek, Büyükşehir Belediyesi ve İnci Okumuş'a teşekkür ettiler. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Kütüphane Söyleşileri programının her ay düzenli olarak devam edeceği vurgulandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.