Gümrük Kaçağına Geçit Yok! Kahramanmaraş Operasyonunda 2 Gözaltı

Kahramanmaraş'ta düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı. 1210 kaçak sigara ve 23 cep telefonu ele geçirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2024 15:49
Gümrük Kaçağına Geçit Yok! Kahramanmaraş Operasyonunda 2 Gözaltı

Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonu sonucunda, polis ekipleri tarafından yürütülen çalışmada iki şüpheli gözaltına alındı. Yerel Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı ile Mücadele Suçları kapsamında M.V. isimli şahıs ile birlikte toplamda 1210 adet değişik markalarda gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

fotograf-1.jpg

Ayrıca, kaçak cep telefonu ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan operasyonda H.Ç. isimli şahıs ile birlikte 23 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi.

Kaçak ürünlere el koyan polis ekipleri, söz konusu operasyon sonucunda M.V. ve H.Ç. isimli şahıslar hakkında yasal işlem başlattı. Operasyonun amacı, kaçakçılıkla mücadele kapsamında illegal ürün ticaretini engellemek ve bu alanda faaliyet gösteren kişilere karşı hukuki süreç başlatmaktır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.