Kahramanmaraş'ta Eğitim Şöleni: KSÜ Tanıtım Günleri!

KSÜ'de düzenlenen Tanıtım Günleri, 19 üniversitenin katılımıyla öğrencilere zengin program ve bölüm seçenekleri sunarak bilgi paylaşımını destekledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Şubat 2024 12:34
Kahramanmaraş'ta Eğitim Şöleni: KSÜ Tanıtım Günleri!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) , 4. Kahramanmaraş Tanıtım Günleri'ne ev sahipliği yaparak, EKET Fuarcılık tarafından düzenlenen etkinlikte 15 özel ve 4 devlet üniversitesinin katılımıyla öğrencilere üniversiteler ve programlar hakkında detaylı bilgiler sunuldu. KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Doğan ve Genel Sekreter Ali Rıza Bekler, etkinlik boyunca stantları ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Genel Sekreter Yardımcısı Mithat Karaaslan ve Öğr. Gör. Gönül Söyler, KSÜ standında görev alarak öğrencilere üniversitenin bölüm ve programlarındaki olanaklar hakkında bilgiler verdi.

KSÜ öğretim üyeleri de etkinlikte aktif rol aldı. Dr. Öğr. Üyesi Nur Paksoy Tıp Fakültesi, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Hikmet Zabun İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler programı, Dr. Öğr. Üyesi Eda Çetin Özdemir Diş Hekimliği Fakültesi ve Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Canbay Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği programı ile ilgili öğrencilerle Onur Yar moderatörlüğünde interaktif söyleşiler gerçekleştirdi. Kahramanmaraş ve çevre ilçelerden yoğun katılımın olduğu etkinlik, öğrencilere geniş bir üniversite ve program yelpazesi hakkında bilgi alma fırsatı sundu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

İmtiyaz sahibi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.