KSÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Resim ve Müzik Bölümleri İçin Öğrenciler, Özel Yetenek Sınavlarında Ter Döktü

KSÜ GSF Resim ve Müzik Bölümleri Özel Yetenek Sınavları sonuçlandı! Başarılı adaylar www.ksu.edu.tr'den sonuçları kontrol edebilir.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Eylül 2023 15:31
KSÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Resim ve Müzik Bölümleri İçin Öğrenciler, Özel Yetenek Sınavlarında Ter Döktü

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) bünyesindeki Resim ve Müzik Bölümleri için gerçekleştirilen Özel Yetenek Sınavları sona erdi.

YOĞUN BAŞVURU İLGİYİ GÖSTERİYOR

2023-2024 Akademik Yılı için düzenlenen sınavlara Türkiye'nin çeşitli illerinden toplam 415 aday başvuruda bulundu. Yoğun ilgi, KSÜ GSF'nin sanatsal alanlarda öne çıkan bir eğitim kurumu olduğunu gösteriyor.

RESİM BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI

Resim Bölümü Özel Yetenek Sınavı, KSÜ Yunus Emre Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Adayların yeteneklerini ölçmek amacıyla gerçekleştirilen sınavda, 134 aday başvurdu ve 30 öğrenci kayıt hakkı kazandı.

whatsapp-image-2023-08-29-at-15-27-45-6.jpeg

MÜZİK BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI

Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınavı ise GSF binasında düzenlendi. 281 adayın başvurduğu bu sınavda, jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda 30 öğrenci kayıt hakkı kazandı.

GSF Resim ve Müzik Bölümleri Özel Yetenek Sınavlarına katılan adaylar, sınav sonuçlarına KSÜ resmi web sitesi olan www.ksu.edu.tr üzerinden ulaşabilecekler. Bu sonuçlar, öğrencilerin kolej hayatlarına başlama sürecinde önemli bir adımı temsil ediyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.