Kahramanmaraş Binevler'de 30 Milyon TL'lik Asfalt Yenileme Projesi Tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Binevler Bölgesi'nde gerçekleştirdiği asfalt yenileme çalışmalarıyla şehrin ulaşımını iyileştiriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Eylül 2023 17:10
Kahramanmaraş Binevler'de 30 Milyon TL'lik Asfalt Yenileme Projesi Tamamlandı!

Toplamda 30 Milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçen bu projede, Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesine bağlı Alparslan Türkeş Bulvarı, Hanefi Mahçiçek Bulvarı ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı'nın asfaltları etaplar halinde yenilendi.

MODERN ULAŞIM KONFORU

Yaklaşık 4 kilometrelik arter, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Kavşağı'ndan Tapu Kavşağı'na kadar olan gidiş-dönüş istikametleriyle modern bir görünüme kavuştu. Bu projenin hayata geçirilmesiyle bölgede ulaşım konforu en üst seviyeye çıkarıldı.

binevler-7.jpg

TRAFİK DÜZENLEMELERİ VE YATAY PARKLANMA

Caddelerin daha iyi kullanılabilmesi ve trafik akışının aksamaması için yatay parklanma kuralına uyulması gerekiyor. Bu sayede trafikte aksamalar önlenecek ve ulaşım daha hızlı ve sorunsuz hale gelecek.

KATMA DEĞER ARTIŞI

Projede sadece asfalt yenileme değil, aynı zamanda altyapı, aydınlatma, kent mobilyaları ve peyzaj çalışmaları da yapıldı. Bu sayede bölgenin katma değeri önemli ölçüde artırıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki ulaşım altyapısını güçlendirerek vatandaşların daha konforlu bir ulaşım deneyimi yaşamasını hedefliyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum