Kahramanmaraş'ta Uyuşturucu ve Hırsızlık Operasyonu: 130 Şüpheli Gözaltında!

Kahramanmaraş polisi, son bir haftada 130 kişiyi çeşitli suçlardan yakalayarak adliyeye sevk etti. Operasyonlarda uyuşturucu ve silahlar ele geçirildi, 61 kişi tutuklandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2024 16:00
Kahramanmaraş'ta Uyuşturucu ve Hırsızlık Operasyonu: 130 Şüpheli Gözaltında!

Kahramanmaraş polis ekipleri, geçtiğimiz hafta içinde gerçekleştirdikleri operasyonlarda çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 130 kişiyi yakaladı. Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'nün 05 - 12 Şubat 2024 tarihleri arasında yürüttüğü operasyonel faaliyetler sonucunda, 97 kişi hakkında arama kararı bulunurken, 4 şahıs uyuşturucu madde ticareti suçundan, 29 kişi ise ikamet ve işyerlerinde gerçekleştirilen hırsızlık olaylarından dolayı gözaltına alındı.

Toplamda 130 kişi hakkında işlem yapılan operasyonlarda, gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Bu kişilerden 61'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlar sırasında ise 44,38 gram metamfetamin, 126 adet sentetik ecza, 8 adet ruhsatsız tabanca ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Ayrıca, trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliğine neden olan 37 araç yüksek sesle müzik dinlemekten, 33 araç ise abartılı egzoz kullanmaktan dolayı cezai işleme tabi tutuldu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.