Başkan Okay: Kurtuluş Günümüz Kutlu Olsun

Başkan Necati Okay, Dulkadiroğlu'nun kurtuluş gününde birlik ve beraberliği vurgulayarak, milletimizin birlikte güçlü olduğunu ifade etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2024 15:14
Başkan Okay: Kurtuluş Günümüz Kutlu Olsun

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 12 Şubat Kurtuluş Günü etkinliklerine katılarak, bu özel günü coşkuyla karşıladı. Etkinliklerin ardından yaptığı açıklamada Başkan Okay, kurtuluş gününün sevincini ve mutluluğunu paylaştı.

Başkan Okay, konuşmasında asrın felaketinde ortaya çıkan kurtuluş ruhuna vurgu yaparak, "Öncelikle bu kahraman şehrin bir evladı, bu kahraman ecdadın bir ferdi olmaktan duyduğum gururu dile getirmek istiyorum. Dünyada benzerine pek rastlanmayan büyük bir mücadelenin ardından ortaya çıkan bu ruh, bugün şehrimizde yaşayan her bireyin kalbinde aynı güçlü şekilde yaşamaktadır" dedi.

Başkan Okay, karanlık günlerde birbirlerine kucak açarak kurtuluş ruhuyla dayanışma gösterdiklerini ifade ederek, "Bu şehir, zor zamanlarda birlik ve beraberlik içinde olmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Geçmişteki kahramanlıklarımızdan aldığımız güçle, geleceğe dönük de aynı özveri ve birlik içinde olmayı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Başkan, kutlu günün sevincini birlikte yaşama çağrısında bulunarak, "Rabbim milletimizi, devletimizi ve İslam alemini her türlü tehlikeden, musibetten, savaşlardan ve afetlerden korusun. 12 Şubat Kurtuluş Günümüz kutlu olsun, birlik ve beraberliğimiz daim olsun" ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.