Kahramanmaraş'ta Yepyeni Ulaşım Konforu: Kurtlar TOKİ'ye Özel Otobüs Hattı Başlıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kurtlar Mahallesi'nde hizmete girecek 78/B otobüs hattı ile TOKİ Konutları'na daha konforlu ulaşım sağlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2024 10:47
Kahramanmaraş'ta Yepyeni Ulaşım Konforu: Kurtlar TOKİ'ye Özel Otobüs Hattı Başlıyor!

Kurtlar Mahallesi'nde yaşayanlar artık daha rahat bir toplu taşıma hizmetine kavuşuyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 13 Şubat Salı gününden itibaren hizmete girecek olan 78/B numaralı yeni otobüs hattı ile Kurtlar Mahallesi'ndeki TOKİ Konutlarına ulaşımı sağlayacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde toplu taşıma standardını artırmak ve ulaşımı daha konforlu hale getirmek amacıyla çeşitli faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda, şehrin yeni gelişim bölgesi olan Kurtlar Mahallesi'nde bulunan TOKİ Konutlarına yönelik yeni bir toplu taşıma hattı devreye alınıyor.

toplu-tasima.jpg

13 Şubat Salı günü başlayacak olan 78/B numaralı hat, Büyükşehir Belediyesi Durağı'ndan hareket edip Madalyalı Kavşak – Araç Muayene İstasyonu – Önsen Yolu - Kurtlar Mahallesi güzergâhını takip ederek TOKİ Konutlarına ulaşacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, yeni hattın sefer saatlerine ve detaylarına https://kahramanmaras.bel.tr/toplu-tasima-guzergah-ve-saatleri internet adresi ve KahramanKart mobil uygulaması üzerinden ulaşılabileceği belirtiliyor. Ayrıca, toplu taşıma ile ilgili bilgilerin 0531 082 00 22 numaralı WhatsApp hattından alınabileceği ifade ediliyor. Artık Kurtlar TOKİ sakinleri, daha etkili ve düzenli bir toplu taşıma hizmetinden faydalanabilecekler.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.