Başkan Güngör, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'ı Kurtuluş Bayramı İçin Ağırladı

Başkan Güngör, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'ı ziyaret etti. Güngör, Tatar'a Kurtuluş Bayramı katılımı için teşekkür etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2024 16:01
Başkan Güngör, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'ı Kurtuluş Bayramı İçin Ağırladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ı makamında konuk etti ve şu ifadelerle teşekkürlerini iletti: "Kurtuluş Bayramımızda yanımızda olan KKTC Cumhurbaşkanımız Sayın Ersin Tatar'a teşekkür ediyoruz."

Kurtuluş Bayramı etkinliklerine katılmak üzere şehre gelen KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Mükerrem Ünlüer, milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Mevlüt Kurt ve Dr. İrfan Karatutlu ile birlikte Başkan Güngör tarafından ağırlanmıştır. Ziyaret sırasında, şehirdeki güncel durum hakkında bilgi alışverişi yapılarak KKTC Cumhurbaşkanı'na bilgiler aktarılmıştır.

Ziyaretin sonunda Başkan Güngör, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve beraberindeki heyete teşekkürlerini sunarak şu ifadeleri dile getirdi: "Kurtuluş Bayramı etkinliklerimize katılmak üzere şehrimize gelen KKTC Cumhurbaşkanımız Sayın Ersin Tatar'ı, Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, Valimiz ve milletvekillerimizle birlikte Büyükşehir Belediyemizde misafir ettik. Bu kutsal günde yanımızda olan Sayın Ersin Tatar'a teşekkür ediyoruz."

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.