Kahramanmaraş'ta Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Tarık Tufan ile Edebiyatın Derinliklerine Yolculuk!

Tarık Tufan'la Edebiyatın Zirvesinde Buluşun! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 24 Ekim'de Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde Okur-Yazar Buluşması düzenliyor. Kaçırılmayacak bir etkinlik!

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2023 10:33
Kahramanmaraş'ta Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Tarık Tufan ile Edebiyatın Derinliklerine Yolculuk!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türk edebiyatının saygın isimlerinden Tarık Tufan'ı ağırlayarak 24 Ekim Salı günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde bir Okur – Yazar Buluşması etkinliği düzenliyor.

Şiir ve edebiyatın merkezi Kahramanmaraş'ta kültür ve sanat etkinliklerini halkla buluşturma misyonunu sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Türk edebiyatına kazandırdığı değerli eserlerle tanınan Tarık Tufan'ı okuyucularla buluşturacak.

tarik-tufan-kahramanmarasa-edebiyatseverlerle-bulusmaya-geliyor.jpg

Tufan'ın unutulmaz eserlerinden "Âşıklara Yer Yok", "Geç Kalan", "Düşerken", "Ve Sen Kuş Olur Gidersin", "Kaybolan" ve "Hayal Meyal" gibi yapıtlarıyla tanınan yazar, 24 Ekim Salı günü saat 19.00'da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde edebiyatseverlerle buluşacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Tarık Tufan'ın katılacağı Okur – Yazar Buluşması programına tüm edebiyatseverler davetlidir. Etkinlikle ilgili detaylı bilgilere ve Ekim ayı boyunca gerçekleştirilecek diğer etkinliklere https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/10/16/ekim-ayi-kultur-sanat-takvimi internet adresinden ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.