Kahramanmaraş'ın Ruhunu Keşfedin: Evelâhir Dergisi Yeni Sayısıyla Sizi Bekliyor!

Evelâhir Dergisi yeni sayısıyla yayında! Kahramanmaraş'ın kültürel zenginliklerini keşfetmek için hemen okumaya başlayın. Şimdi haberimizdeki linke tıklayın!

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2023 21:37
Kahramanmaraş'ın Ruhunu Keşfedin: Evelâhir Dergisi Yeni Sayısıyla Sizi Bekliyor!

Kültür Yayınları’ndan çıkan Evelâhir Dergisi, okurlarını yeni sayısıyla selamlıyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin kültür sanata verdiği önemi yansıtan bu dergi, edebiyatın ve şiirin başkentinde derin izler bırakıyor.

Dergi, Kahramanmaraş’ın zengin tarihine, yöresel lezzetlerine, önemli şahsiyetlerine ve el sanatlarına dair derinlemesine bir yolculuğa çıkarıyor okurlarını. Ayrıca, 6 Şubat depremlerinin hüzün dolu hikayeleriyle dokunan bu sayı, usta şairlerin ve yazarların özgün eserlerine de ev sahipliği yapıyor.

Evelâhir’in bu özel sayısına ulaşmak ise artık daha kolay! Derginin yeni sayısına, internet üzerinden e-dergi formatında ulaşabilirsiniz. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin resmi web sitesi olan https://kahramanmaras.bel.tr/e-dergi/evelahir-17-sayi adresinden derginin son sayısını okuyabilirsiniz.

Geçmişe doğru keyifli bir yolculuk yapmak ve şehrin kültürel zenginliklerini keşfetmek için Evelâhir Dergisi'nin yeni sayısını kaçırmayın!

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.