Kahramanmaraş'ta İHH İmzalı Gazze Hayır Çarşısı Açıldı!

İHH tarafından düzenlenen Kahramanmaraş'taki Gazze Hayır Çarşısı'nda, kadınlar tarafından hazırlanan lezzetli ürünlerle Filistin'e destek sağlanıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Kasım 2023 13:14

İHH, Kahramanmaraş'ta Gazze için düzenlenen hayır çarşısını başarıyla gerçekleştirdi. Expo 2023 alanında açılan bu özel çarşıda, Gazze'deki çocuklar için kermes düzenlenerek elde edilen gelir Filistin'e yönlendirilecek. Kermeste, özveriyle çalışan hayırsever kadınlar, kendi evlerinde hazırladıkları dolma, sarma, bazlama, pasta gibi lezzetli ürünleri satışa sunarak bu anlamlı etkinliğe katkıda bulunuyorlar.

kahramanmarasta-ihh-imzali-gazze-hayir-carsisi-acildi.jpeg

İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Yusuf Bülbül, hayır çarşısıyla ilgili yaptığı açıklamada, organizasyonda emeği geçen birçok kişiye teşekkür etti. Başkan Bülbül, hanım kollarından, yönetim kurulu üyelerinden, Genç İHH hanım ve erkek birimlerinden, gönüllülerden ve bağışçılardan gelen desteklerle hayır çarşısının başarıyla düzenlendiğini vurguladı. Ayrıca, çarşıya katkı sağlayan hanım gönüllülere özel teşekkürlerini sunarak, "Allah hayırlı ve bereketli eylesin inşallah" dedi. Bu anlamlı etkinlik, toplumun birlik ve dayanışma duygularını pekiştirerek, Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine umut olmayı amaçlıyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.