Kahramanmaraş'ta 9 Gün Boyunca Kitap Rüzgarı Esti: 475 Bin Okur Katıldı!

Kahramanmaraş EXPO 2023 Kitap Fuarı, Onikişubat Belediyesi ev sahipliğinde düzenlendi. 475 bin ziyaretçi, 45 yayınevi ve 11 yazar ile buluştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Kasım 2023 16:18

Kahramanmaraş EXPO 2023 Kitap Fuarı, Onikişubat Belediyesi'nin öncülüğünde düzenlendi ve tam 475 bin kitapseveri ağırlayarak büyük bir başarı elde etti.

EXPO 2023 Rekreasyon Alanı'nda gerçekleştirilen fuar, 9 gün boyunca kitapseverleri ağırladı. Toplamda 45 yayınevi ve 11 şair ve yazarın katılımıyla gerçekleşen etkinlik, okurlar için yazarlarla buluşma ve kitaplarını imzalatma fırsatı sunarak keyifli anlara ev sahipliği yaptı.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, yaptığı açıklamada Kahramanmaraş'ın edebiyatın ve istiklalin başkenti olduğunu vurgulayarak, şehrin mükemmel bir sanayiye sahip olduğunu ifade etti. Kentin tanıtımında eksiklikler olduğunu düşünerek ulusal ve uluslararası düzeyde bir proje gerçekleştirmeye karar verdiklerini belirten Mahçiçek, 2023 EXPO'nun kente uluslararası alanda tanıtımını sağladıklarını söyledi.

Mahçiçek ayrıca, EXPO 2023 Rekreasyon Alanı'nda sürekliliği sağlamak amacıyla çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yaptıklarını ve alanda Kristal Lagün Havuzu, Kelebek ve Uğur Böceği Bahçesi gibi örnek projelere imza attıklarını vurguladı.

Belediye tarafından düzenlenen kitap fuarına vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini belirten Mahçiçek, 9 gün süren organizasyonda tam 475 bin okurun fuarı ziyaret ettiğini dile getirdi. Başkan Mahçiçek, EXPO 2023 Rekreasyon Alanı'nda gelecekte de çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.