Ünlüler Deprem Bölgesinde Vatandaşa Moral Vermek İçin Geldi

Ünlü isimler, Kahramanmaraş deprem bölgesindeki vatandaşlara moral vermek için ziyarette bulundu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleşen etkinlikte, ünlüler depremzedelerle buluştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2024 13:45
Ünlüler Deprem Bölgesinde Vatandaşa Moral Vermek İçin Geldi

Ünlü isimler, Kahramanmaraş merkezli geçen yıl meydana gelen ve 11 ilde etkisini hissettiren büyük depremin üzerinden bir yıl geçmesinin ardından, deprem bölgesindeki vatandaşlara moral vermek amacıyla ziyarette bulundu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından koordine edilen çalışmalar kapsamında, sanat ve TV dünyasının sevilen isimleri, Serkan & Ebru Çağrı, Züleyha Ortak, Melike Öcalan, Suna Aydın, Mustafa Gökay Ferah, Naz Şimşek, Antep - Nurdağı ve Maraş - Şekeroba ilçelerini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında depremzedelere ikramlarda bulunuldu, sohbetler gerçekleştirildi ve birlikte kahve içildi. Ünlü isimler, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda deprem bölgesine gelerek konteyner kentte yaşayan vatandaşlara moral desteği sağladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ses sanatçısı ve TRT müzik programcısı Züleyha Ortak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda, depremin hemen ardından başlayan süreçte ünlü isimleri depremzedelerle buluşturarak moral vermeye çalıştıklarını belirtti. Konteyner kentlerde bulunan 300 aileye ziyarette bulunduklarını aktaran Ortak, "Depremin birinci yılı dolayısıyla geldik. Onların mutluluğunu gördükçe biz de mutlu oluyoruz. Acıları hala taze olsa da, onlara destek olabilmek bizim için önemli." dedi.

Klarnet virtüözü ve televizyoncu Serkan Çağrı, çocuklara ve ailelere motivasyon sağlamaya çalıştıklarını, müzikleriyle bu sürece katkıda bulunmaya çabaladıklarını ifade etti. Kültür ve Turizm Bakanlığı ses sanatçısı Mustafa Gökay Ferah, çocuklara tulum çalarken yaraların tez zamanda sarılmasını temenni ederek, "Devletimiz sahada güzel çalışmalar yapıyor, burada olmak da bizim için anlamlı. İnsanların yüzleri biraz daha gülüyor, bu da sevindirici." diye konuştu.

MasterChef yarışmacısı Suna Aydın, yaraların önceki yıla göre sarıldığını ve normalleşmenin başladığını vurgulayarak, depremzedelerin mutluluğunun kendilerini de mutlu ettiğini belirtti. Oyuncu Melike Öcalan ise moral ve motivasyona olan ihtiyacın artık daha belirgin olduğunu söyleyerek, "Depremzedelerin istekli ve mutlu olması, bizim de mutlu olmamıza neden oluyor." dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.