Kahramanmaraş'ta gençler 19 Mayıs Festivalinde bayram etti

Kahramanmaraş'ta düzenlenen Gençlik Festivali, 19 Mayıs Bayramı coşkusunu gençlerle bir araya getirdi. Eğlenceli etkinlikler ve renkli atmosferle dolu bir gün geçirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mayıs 2024 10:57

Kahramanmaraş'ta, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu, Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Festivali ile zirveye ulaştı. Gençler, açık otoparkta gerçekleştirilen festivalde büyük bir ilgiyle bir araya geldi ve bayram havasında eğlenceli anlar yaşadı.

Piazza AVM'nin ev sahipliğinde düzenlenen festivalde, gençler takı tasarımından makrome işlemeye, ahşap boyamadan çini sanatına kadar birçok farklı KAMEK atölyesiyle buluştu. Ayrıca, playstation, masa tenisi, basketbol, voleybol, futbol, dart ve kort tenisi gibi spor aktiviteleriyle gençler keyifli vakit geçirdi. Festival kapsamında, mehteran dinletisi ve halk oyunları gösterisi de katılımcıların ilgisini çekti. Renkli anlara sahne olan festival, binlerce gencin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Gençler, etkinliğin düzenlenmesinden dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel de festival alanını ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi ve onların bayramını kutladı. Başkan Görgel, gençlerin sevincine ortak olduklarını belirterek, gençlerin yoğun ilgisinin kendilerini memnun ettiğini ifade etti. Ayrıca, tüm milletin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladığını ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü minnetle andıklarını vurguladı.

Festivalin eğlenceli geçtiğini dile getiren katılımcılardan Sefa Kantarcı, Başkan Görgel'e gençlere verdiği önem için teşekkür etti. Murat Kılıç ise ailesiyle birlikte festivali ziyaret ettiklerini ve programın keyifli geçtiğini belirtti. Cihan Canbolat ise festivalin, deprem sonrası gençlerin ihtiyaç duyduğu etkinliklerden biri olduğunu vurgulayarak düzenleyenlere teşekkür etti. Katılımcılardan Hatice Kübra Kenger ise arkadaşlarıyla birlikte basketbol oynayarak keyifli vakit geçirdiklerini ve festival coşkusunu birlikte yaşadıklarını ifade etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.