Kahramanmaraş'ta Değişim Rüzgarı: Osman Okumuş Yola Çıkıyor!

Osman Okumuş, Türkoğlu Belediye Başkanı ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olarak sahne alıyor. Gelecek projelerini açıklamak üzere basın toplantısı düzenleyecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Kasım 2023 15:47

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Beyoğlu ve Türkoğlu ilçelerinde yazdığı başarı hikayesiyle dikkat çekiyor.

TÜRKOĞLU MODELİ: BAŞARILARIN ANAHTARI

Beyoğlu Belediye Başkanlığı ile siyaset sahnesine adım atan Okumuş, iki dönem boyunca Beyoğlu Kasabası'nda başarılı bir Belediye Başkanlığı görevini üstlendi. 2014 yılında Kahramanmaraş'ın Büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte Türkoğlu ilçe Belediye Başkanlığı'na seçilen Okumuş, 10 yılda Türkoğlu ilçesini çağ atlatarak önemli başarılar elde etti.

YERELDE ÖNCÜ: TÜRKOĞLU MODELİ

Türkiye'de yerel belediyecilikte "Türkoğlu Modeli" olarak tanınan Osman Okumuş, büyükşehirlerdeki hizmetleri Türkoğlu ilçesine taşıma stratejisiyle dikkat çekiyor. Bu strateji, Türkoğlu ilçesini adeta bir başarı hikayesine dönüştürdü.

osman-okumus-turkoglu-belediyesi-buyuksehir-belediyesi.jpg

YENİ HEDEF: KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Ak Parti listesinden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak için mücadele edecek olan Osman Okumuş, bu akşam saat 18.00'de düzenleyeceği basın toplantısı ile aday adaylığını resmen ilan edecek.

VİZYONUNU AÇIKLIYOR: KAHRAMANMARAŞ'A YENİ PROJELER

Basın toplantısında Osman Okumuş'un, Kahramanmaraş'ta gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında detaylı açıklamalar yapması bekleniyor. Toplantı, Kahramanmaraş'ın geleceğine dair önemli ipuçları sunacak.

Osman Okumuş'un aday adaylığı süreci, Kahramanmaraş için heyecanlı bir dönemin başlangıcını işaret ediyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum