Kahramanmaraşlı Depremzedelerin Sıcak Eli: Gazze İçin Ekmek Pişirdi!

Kahramanmaraşlı depremzedeler, Gazze için seferber! Dayanışma içinde, birlikte yardım eli uzatıyoruz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ekim 2023 17:25

Kahramanmaraş'ta depremzede olan kadınlar, Gazze'deki insanlara yardım eli uzattı. Depremin acısını hala yaşarken, Gazzelilerin yaşadığı zorluklara destek olmak için harekete geçtiler.

Kahramanmaraşlı depremzedeler, Gazze'de yaşanan soykırımın ardından yardıma muhtaç insanlara yardım etmek amacıyla bir etkinlik düzenledi. Bu etkinlikte, depremzede kadınlar bir araya gelerek bazlama yapmaya başladılar. Etkinlik kapsamında elde edilen gelir, Gazze'ye gönderilmek üzere kullanılacak.

depremin-merkez-ussunde-kadinlar-pisirdikleri-bazlamanin-gelirini-gazzeye-gonderecek.jpg

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem büyük bir yıkıma neden olmuştu. Ancak, bu felaketin ardından halk, dayanışma örneği sergileyerek Gazze'deki insanlara yardım elini uzattı. Barbaros İlkokulu'nda düzenlenen bazlama etkinliği, depremzede kadınların Gazze halkına destek olma isteğini gösterdiği bir platform oldu. Kadınlar, ocak başına geçerek birbirinden lezzetli bazlamalar hazırladılar.

Etkinliğe katılan birçok vatandaş, bu anlamlı etkinliğe destek verdi. 2 gün süren bazlama etkinliğinden elde edilen gelirler, Gazze'deki mağdurlara yardım olarak gönderilecek. Bu etkinlik, Kahramanmaraşlıların insanlık ve dayanışma ruhunu bir kez daha ortaya koyduğu anlamlı bir girişim oldu.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.