Kahramanmaraş'ın Kültür Rüzgarı: Usta Yazarlarla Kütüphane Sohbetleri

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Kütüphane Sohbetleri, usta yazarların katılımıyla gerçekleşen etkileyici okur-yazar buluşmalarını içeriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Aralık 2023 09:28
Kahramanmaraş'ın Kültür Rüzgarı: Usta Yazarlarla Kütüphane Sohbetleri

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kütüphane Sohbetleri, usta yazarların katılımıyla gerçekleşen etkileyici okur-yazar buluşmalarıyla sona erdi.

Şiir ve edebiyatın zenginleştirdiği Kahramanmaraş'ta, kültür sanat etkinlikleri kesintisiz olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kütüphane Sohbetleri, birbirinden değerli isimlerin okur-yazar buluşmalarıyla sona erdi.

usta-kalemler-kutuphane-soylesilerinde-okurlara-seslendi.jpg

Eğitimci ve yazar Erdoğan Aydoğan, araştırmacı-yazar Serdar Yakar, şair-yazar Selma Dolgun, şair-yazar Tayyip Atmaca, yazar Zekeriya Çakabey, eğitimci-yazar Yasin Mortaş, yazar Dilek Eker Özyurt, yazar Vedat Ali Kızıltepe, KSÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Poyraz, eğitimci-yazar Ahmet Baki Yerli, şair-yazar Ramazan Avcı ve araştırmacı-yazar Ali Avgın gibi isimler, halk kütüphanelerinde edebiyatseverlerle buluştu.

Söyleşilerde, usta yazarlar Kahramanmaraş'ta edebiyatın izini sürdü, okuma-yazma ilişkisini tartıştı, depremle uyumlu bir yaşamın mümkün olup olmadığına dair perspektif sunarken divan şiiri gibi çeşitli konular ele alındı. Edebiyatseverler, sohbetlerin oldukça verimli geçtiğini ve kişisel gelişimlerine önemli katkılar sağladığını belirterek Büyükşehir Belediyesi ile şair ve yazarlara teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, çeşitli kültür-sanat etkinliklerinin vatandaşlarla buluşmaya devam edeceği vurgulandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.