Kahramanmaraş Sanayi Sitesi Esnafı, Deprem Şehitlerini Andı

Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi esnafı, deprem şehitlerini anmak için iş yerlerini kapattı. Dualarla geçen bir gün, acıları unutmayacaklarını vurguladılar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2024 15:00
Kahramanmaraş Sanayi Sitesi Esnafı, Deprem Şehitlerini Andı

Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi esnafı, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremin yıl dönümünde işyerlerini kapatarak, dualarla deprem şehitlerini anma kararı aldı. 6 Şubat'ta alınan bu karara, sanayi sitesindeki birçok esnaf uydu.

7 Şubat Çarşamba günü, 40. cadde esnafı da deprem şehitleri anısına bir araya gelerek, tüm deprem şehitlerini rahmet ve minnetle anmak amacıyla yemek ikramında bulundu. Programa, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Onikişubat İlçe Müdürü Kadir Gemci, Spor Faaliyetleri Birimi Şube Müdürü Ali Aksu, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Müdürü Hacı Mehmet Çiçek, Bilgi İşlem Müdürü Göktuğ Kara, Teknik Makine Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Yaman, Kahramanmaraş Edeler Taraftarlar Derneği Başkanı Halil Yaman, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve birçok sanayi esnafı katılım sağladı.

Katılımcılar, programda Kahramanmaraş ve ülkede bir daha böyle acıların yaşanmaması temennisinde bulunarak, "Gerçekten çok büyük acılar yaşadık. Sevdiklerimizi, eşimizi, dostlarımızı toprağa verdik. Bu acıyı tarif etmek mümkün değil. Unutmayacağız, unutturmayacağız" ifadelerini kullandılar.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.