Kahramanmaraş İHH'dan Filistinli Çocuklara Umut: Kermes Seferi!

Kahramanmaraş'ta düzenlenen kermes, İHH tarafından Filistinli çocuklara destek amacıyla gerçekleştirildi. İsrail saldırılarına maruz kalan çocuklar için gelir sağlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Aralık 2023 15:34

Kahramanmaraş'ta, İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından düzenlenen kermes, Filistinli çocuklara destek olma amacı taşıdı. Afşin ilçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, İsrail'in saldırılarına maruz kalan çocuklar için gelir elde etmek amaçlandı. Afşinbey Caddesi'nde kurulan kermeste, gönüllüler tarafından hazırlanan yemekler ve el işi ürünleri satışa sunuldu.

kahramanmarasta-filistinli-cocuklar-icin-kermes-duzenledi.jpg

İHH Afşin Temsilcisi Durdu Özkök, Filistin halkının zorlu şartlar altında yaşadığını vurgulayarak, kermesin Filistin'e destek amacıyla düzenlendiğini açıkladı. Özkök, dünya kamuoyunun gözleri önünde Gazze'de yaşanan soykırımı hatırlatarak, bu acı gerçek karşısında uluslararası toplumun duyarsızlığına dikkat çekti. "Ne yazık ki bütün dünya buna seyirci kalıyor. Ancak dünyadaki vicdan sahibi insanlar buna seslerini yükseltmeye devam ediyorlar ve edecekler. Bizler Müslümanlar olarak bu vahşete dur diyoruz ve bunu protesto ediyor ve kınıyoruz." şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.