Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda 30 Milyon TL'lik yol yenileme atağı

Başkan Görgel, Dulkadiroğlu'nda 20 km yol yenileme ve 20 bin m² kilit parke çalışmalarıyla ilçenin ulaşım altyapısını iyileştiriyor. Toplam maliyet 30 Milyon TL.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2024 16:19

Dulkadiroğlu Vezir Hoca Bulvarı’nda devam eden bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Görgel, “Dulkadiroğlu ilçemizde; Vezir Hoca Bulvarı, Sakarya Caddesi, Alparslan Caddesi ve diğer ana arterlerde 20 kilometrelik yolun ulaşımını iyileştiriyoruz. Ayrıca ilçemizde 20 bin metrekarelik kilit parke döşeme çalışmalarımız devam ediyor. İlk etap çalışmalarımızın maliyeti 30 Milyon TL” dedi.

baskan-gorgel-dulkadiroglunda-yol-yenilemelerimiz-devam-ediyor.jpg

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım altyapısını geliştirmek amacıyla 11 ilçede yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen ilçelerden biri olan Dulkadiroğlu’nda başlatılan asfalt yenileme çalışmaları da aralıksız sürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından ilk etapta Vezir Hoca Bulvarı’nda başlatılan asfalt bakım ve onarım çalışmaları hızla ilerlerken, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, çalışmaları yerinde inceleyerek güncel durum hakkında bilgi aldı.

Dulkadiroğlu’nun Ulaşımını İyileştiriyoruz Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Dulkadiroğlu ilçemizde asfalt çalışmalarımızı başlattık. Deprem sonrası yıkımlar nedeniyle çalışmalarımız sırasında bazı zorluklarla karşılaşıyoruz, ancak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İlçemizde Vezir Hoca Bulvarı, Sakarya Caddesi, Alparslan Caddesi ve diğer önemli caddelerdeki 20 kilometrelik güzergahı sıcak asfaltla yeniliyoruz. Depremin etkilerinin tamamen giderilmesinin ardından daha kapsamlı altyapı yenileme çalışmalarına başlayacağız. Ayrıca ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde 20 bin metrekarelik parke döşeme çalışmaları da sürüyor. Dulkadiroğlu’nda gerçekleştirdiğimiz bu yatırımların toplam maliyeti 30 Milyon TL. Vatandaşlarımızın daha iyi koşullarda yaşaması için şehrimizin her köşesinde çalışmalarımızı artırarak sürdürüyoruz. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.