Kahramanmaraş Andırın Yolu Beyaza Büründü: Kar Fırtınası Etkisi!

Andırın-Kahramanmaraş yolu karla kaplandı! Şiddetli fırtına ve yağışın ardından, yüksek kesimlerde yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Jandarma uyarıyor, belediye ekipleri yolu temizlemeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ocak 2024 13:51

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, şehir merkezinde meydana gelen şiddetli fırtına ve yağmur, yüksek kesimlere ise yoğun kar yağışı şeklinde etkisini gösterdi, bu durum hayatı olumsuz etkiledi.

Kahramanmaraş genelinde dün gece başlayan şiddetli fırtına, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yağmura dönüştü. Özellikle Andırın-Kahramanmaraş karayolu üzerinde yüksek kesimlere ise kar yağışı yoğun bir şekilde devam etti.

Kar yağışının başlamasıyla birlikte jandarma ekipleri, sürücüleri aşırı hız yapmamaları ve yakın takip mesafesi bırakmamaları konusunda uyardı. Ayrıca, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Yenicekale, Başkonuş ve Andırın İlçesi arasındaki güzergahı kullanacak olan vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için yol temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Kahramanmaraş-Andırın yolu üzerinde uzun süredir etkili olan sis, bu sabah kar yağışıyla birlikte devam ediyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.