İSO'nun 2022 Sıralamasında Parlayan SANKO Holding

SANKO Holding'in şirketleri arasında, Sanko Tekstil, Çimko Çimento, Süper Film Ambalaj ve Sanko Enerji, Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşları arasında yer alıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Eylül 2023 17:07
İSO'nun 2022 Sıralamasında Parlayan SANKO Holding

SANKO Holding bünyesinde faaliyet gösteren şirketler arasında Sanko Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret AŞ, Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret AŞ, Süper Film Ambalaj Sanayi ve Ticaret AŞ ve Sanko Enerji, Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde önemli bir yer tutmaya devam ediyor.

sanko-tekstil-cimko-cimento-super-film-ambalaj-ve-sanko-enerji.jpg

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından yapılan 2022 yılı üretimden net satışlar baz alınarak gerçekleştirilen bir araştırmaya göre, Sanko Tekstil İşletmeleri 114. sırada, Çimko Çimento ve Beton 150. sırada, Süper Film Ambalaj 239. sırada ve Sanko Enerji 262. sırada yer alıyor.

Ayrıca, İSO'nun 2021 yılı verilerine dayalı olarak 2022 yılında yayımladığı Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde, Çimko Çimento ve Beton 48 sıra yükselerek daha önceki sıralamasını geçti, Sanko Enerji ise 40 sıra yükselerek başarılı bir performans sergiledi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.