Kadıköy Kaymakamı Afşinder'de: Samimi Sohbet ve Kardeşlik Rüzgarı

Kadıköy Kaymakamı Muhittin Pamuk, Afşinder'in misafiri oldu. Keyifli sohbet ve dostlukla dolu buluşma.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2023 13:30
Kadıköy Kaymakamı Afşinder'de: Samimi Sohbet ve Kardeşlik Rüzgarı

Cumartesi Sohbetlerinin bu haftaki konuğu, Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültür ve Çevre Derneği'nin geleneksel etkinliği olan "Cumartesi Sohbetleri" programında Kadıköy Kaymakamı Muhittin Pamuk oldu. Afşinder, her hafta farklı bir konuyu ve konuğu ağırlayarak üyelerini bilgilendirmeyi ve kaynaştırmayı amaçlayan bir dernek olarak faaliyet göstermektedir. Bu hafta ise aslen Afşinli olan Kadıköy Kaymakamı Muhittin Pamuk'u misafir etmekten gurur duydu.

afsinder-kadikoy-kaymakamini-agirladi-unutulmaz-bir-bulusma.jpeg

Kısa bir tanışma faslından sonra samimi bir atmosferde memleketleri ve değerleri üzerine sohbetler gerçekleştirildi. Kaymakam Pamuk'un yaşam hikayesi ve tecrübeleri, katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi. Kaymakam Pamuk, bu ziyaretten büyük keyif aldığını belirterek, "Adeta bu iki üç saat, sanki Afşin'de geçiriyor gibi oldum. Bir yıldır burada görev yapıyorum ve Afşinder Başkanımız ile yönetim kurulu, hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Bugün ise biz iade-i ziyaret ederek derneğimiz ve hemşerilerimizle buluştuk. Bu vesileyle Ahmet Ardıç Başkanımız başta olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Artık Kadıköy'de bir kardeşiniz var" dedi.

Afşinder Başkanı Ahmet Ardıç ise İstanbul'da bürokrat sayısının az olduğunu belirterek, Kaymakamın atanma yazısını görünce büyük bir sevinç yaşadıklarını ifade etti. Ardıç, "Bugün bizi ziyaret etmesiyle bu sevincimiz ikiye katlandı. Bizler, dernek yönetimi ve hemşerileri olarak her zaman Kaymakam Pamuk'un yanında ve emrindeyiz. Kendisini tekrar davet ettiği için kıymetli Kaymakamımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Programın sonunda, Afşinder Başkanı Ahmet Ardıç, Kaymakam Muhittin Pamuk'a depremi simgeleyen özel işlemeli "Ağlayan Gelin" tablosunu hediye etti. Program, misafirlere yöresel ürünlerin ikramı ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.