Seda Fettahoğlu'nun Ölümü Türk Televizyon Dünyasını Sarsıyor

Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu'nun ölümü, İstanbul'da bir parkta şüpheli bir şekilde gerçekleşti. Soruşturma devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Eylül 2023 18:05
Seda Fettahoğlu'nun Ölümü Türk Televizyon Dünyasını Sarsıyor

Oyuncu Seda Fettahoğlu, İstanbul'daki bir parkta ölü olarak bulundu. Seda Fettahoğlu, son olarak 'Çocuklar Duymasın' dizisinde rol almıştı. Polis incelemesi sonucunda, Fettahoğlu'nun sağ şakağında bir mermi girişi bulunan bir tabanca ile ölü bulunduğu tespit edildi. Fettahoğlu'nun eski rol arkadaşı Pınar Altuğ, bu trajik haber karşısında büyük üzüntü yaşadı.

Seda Fettahoğlu'nun oyunculuk kariyeri, "Kanlı Nigar", "Çalıkuşu" ve "Çocuklar Duymasın" gibi önemli yapımlarda rol alarak tanınmasına yol açtı. Olay, İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan 10 Aralık Şehitler Parkı'nda sabah saatlerinde gerçekleşti. Parkta bir üniversite öğrencisi tarafından Seda Fettahoğlu'nun cesedi bulundu. Polis incelemesinde Fettahoğlu'nun cesedi yanında bulunan bir tabanca, şarjörde yedi mermi ve yerde bir boş kovan tespit edildi. Ayrıca Fettahoğlu'nun çantasında antidepresan ilaçlar bulunduğu belirlendi.

Olayın şüpheli olduğu ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Maalesef parkta herhangi bir güvenlik kamerası bulunmadığı için olayın detayları netlik kazanmamış durumda.

istanbul-parkindaki-seda-fettahoglu-vakasi-gizemli-olumun-ardindaki-sir-perdesi.webp

Seda Fettahoğlu'nun ölümü tiyatro dünyasını derinden üzdü. İstanbul Şehir Tiyatrosu, kaybın büyük bir acı olduğunu vurgulayarak taziye mesajı yayınladı.

Seda Fettahoğlu'nun eski rol arkadaşı Pınar Altuğ da sosyal medyada duygusal bir paylaşımda bulunarak üzüntüsünü dile getirdi.

Seda Fettahoğlu'nun son Instagram paylaşımına dikkat çekildi. Paylaşımında "Yaşamı sev bedeni koru" mesajının yer almadığı görüldü.

Seda Fettahoğlu, 1979 yılında Trabzon'da doğdu ve Trabzon Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. İngilizce bilen Fettahoğlu, tiyatro kariyerinin yanı sıra seslendirme çalışmaları da yapmıştı.

Seda Fettahoğlu'nun oyunculuk kariyeri, birçok tiyatro oyununda ve televizyon dizisinde rol alarak zenginleşti. Çeşitli yapımlarda başarılı performanslar sergileyen Fettahoğlu, "Çocuklar Duymasın" dizisinde "Sultan" karakterini canlandırarak son dönemde de izleyici karşısına çıkmıştı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.