Efsane Şovmen Mehmet Ali Erbil'in 24 Yaşındaki Gülseren'le Evlilik Hikayesi

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 66 yaşında, 24 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan ile evleniyor iddiaları sosyal medyanın konusu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Eylül 2023 12:07
Efsane Şovmen Mehmet Ali Erbil'in 24 Yaşındaki Gülseren'le Evlilik Hikayesi

Sosyal medyanın gündeminde dolaşan iddiaya göre, 66 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 24 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan ile evlenmeye hazırlanıyor. Çarkıfelek programıyla hafızalara kazınan Erbil, yine adından söz ettiriyor.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Allah'a şükür, cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşındaki bir kızla birlikte olabilirim. Ben andropoza girmedim, benim cinselliğim devam ediyor. Ayıptır söylemesi, sağlıklı bir erkeğim." demişti. Bu açıklamanın ardından evlilik iddiaları ortaya atıldı.

mehmet-ali-erbilin-surpriz-evlilik-karari-genc-sevgilisiyle-iddiali-adim.jpg

Mehmet Ali Erbil daha önce Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile iki kez, Nergis Kumbasar, Sedef Altuntaş ve Tuğba Coşkun ile bir kez olmak üzere toplamda beş evlilik yapmış bir isimdir. Şimdi ise 24 yaşındaki bir kadınla evlenmeyi düşündüğü iddia ediliyor.

Neredeyse kızı Yasmin Erbil ile yaşıt olan sevgilisi Gülseren Ceylan'ın Almanya'dan geldiği ve ikilinin evlilik hazırlıkları yaptığı söyleniyor. Gülseren Ceylan, sosyal medya hesabından Mehmet Ali Erbil ile çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak bu iddiaları güçlendirdi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.