Güngör ve Uraloğlu, İlk Depremin Merkez Üssü Pazarcık'ı İncelemek İçin Buluştu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile birlikte Pazarcık ilçesindeki esnaflarla buluşma programına katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ağustos 2023 16:26
Güngör ve Uraloğlu, İlk Depremin Merkez Üssü Pazarcık'ı İncelemek İçin Buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ulaştırma Bakanı, ilk depremin merkez üssü olan Pazarcık'ta gerçekleştirdikleri incelemeler sonrasında ilçe esnaflarıyla bir araya geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile birlikte 6 Şubat tarihinde meydana gelen ilk depremin merkez üssü olan Pazarcık'ta inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

İncelemelerde TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan gibi birçok önemli isim de yer aldı.

Program, Pazarcık Çevre Yolu şantiyesinin incelenmesiyle başladı. Şantiye alanında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Uraloğlu ve beraberindeki heyet, daha sonra ilçede faaliyet gösteren esnaflarla bir araya geldi.

pazarcik-9.jpg

ULAŞIM VE HABERLEŞMEYE YENİ BİR SOLUK GETİRİYORUZ

Pazarcık ziyaretiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu ile daha önce Tarım ve Orman Bakanımız olarak görev yapmış Prof. Dr. Vahit Kirişci, Valimiz, milletvekillerimiz ve diğer yetkililerle gerçekleştirdiğimiz İl Koordinasyon Toplantısı'nın ardından Pazarcık ilçesinde önemli ziyaretlerde bulunduk. Pazarcık Çevre Yolu şantiyesini ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık. Sonrasında ilçede iş yapan esnaflarımızla bir araya gelip sohbet ettik ve taleplerini dinledik. Şehrimize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Sayın Abdulkadir Uraloğlu'na teşekkür ediyoruz. Bakanımızın destekleriyle ulaşım ve haberleşme ağını daha sağlıklı bir şekilde yeniden canlandırıyoruz" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.