Görüntü Kirliliğine Son: Kahramanmaraş'ta İnşaat Atıkları Temizleniyor!

Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki hafriyat atıklarını temizleyerek kent estetiğini koruyor, çevre kirliliğine son veriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2024 11:27
Görüntü Kirliliğine Son: Kahramanmaraş'ta İnşaat Atıkları Temizleniyor!

Büyükşehir Belediyesi, kent estetiğini korumak ve çevre kirliliğini engellemek amacıyla şehir merkezindeki hafriyat atıklarını temizlemeye yönelik kesintisiz bir çaba sarf ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, genel olarak kent estetiğini iyileştirmek adına yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, ev ve iş yerlerinin tadilatı sırasında ortaya çıkan inşaat atıklarının çevreye rastgele bırakılmasını önlemek amacıyla sürekli bir temizlik faaliyetini sürdürüyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından şehir merkezindeki mahalle ve sokaklarda gerçekleştirilen sürekli temizlik çalışmaları sayesinde, çevreye atılan moloz ve hafriyat atıkları iş makineleri kullanılarak toplanıp hafriyat döküm sahasına taşınıyor. Bu sayede mahalle, cadde ve sokaklar inşaat atıklarından arındırılarak çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçiliyor. Ekipler, vatandaşların talepleri doğrultusunda ve tespitlerine dayanarak hafriyat temizliğini gerçekleştirerek kent estetiğini koruyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.