Dulkadiroğlu Belediyesi Engellilere Umut Veriyor: Tekerlekli Sandalye Hediyesi!

Dulkadiroğlu Belediyesi, bedensel engelli bir vatandaşa tekerlekli sandalye hediye ederek yardımseverliğini gösterdi. İhtiyaç sahiplerine destekleriyle öne çıkıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2024 15:16
Dulkadiroğlu Belediyesi Engellilere Umut Veriyor: Tekerlekli Sandalye Hediyesi!

Dulkadiroğlu Belediyesi, Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, özel bakım evinde tedavi gören bedensel engelli bir vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etme güzel bir jestte bulundu. Belediye ekipleri, ihtiyaç sahiplerine ulaşma konusundaki kararlılıklarını sürdürerek, özel bir bakım evinde tekerlekli sandalye ihtiyacı olan bir vatandaşla iletişim kurdu ve ardından tekerlekli sandalyesini teslim etti.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, konuyla ilgili düşüncelerini paylaştı. Başkan Okay, ihtiyaç sahiplerine her zaman destek olmaktan gurur duyduklarını belirterek, "Her şartta ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak bizim için bir sorumluluktur. Özellikle engelli vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerde pozitif bir ayrımcılık yaparak, onların ihtiyaçlarını karşılamak ve yaşamlarını kolaylaştırmak adına büyük bir özveriyle çalışıyoruz" dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.